Garinča iz Loznice - Sergej Grujić!

Ovaj prizor na fotografiji sa desne strane, je veoma učestalan u srpskom gradu Loznici, i na njega su navikli u školi fudbala Pčelinjo iz Loznice jer nesvakidašnji talenat, levonogi Sergej Grujić svakog dana sve više privlači uzdahe i aplauze fudbalske publike.

Ovako nešto se ne rađa svaki dan, fudbalski velemajstori se rađaju jednom u sto godina, a Garinča je na terenu bio jedan od njih. Upravo nadimak ovog fudbalskog fenomena, nosi dete Loznice, zbog svoje fizičke sličnosti ali ponajviše zbog svojih fudbalskih karakteristika i kvaliteta a nadenuo mu ga je ponosni trener gosp. Dušan Nikolić, inače prvi trener fudbalske škole Pčelinjo u kojoj omaleni Sergej trenutno peče svoj zanat i fudbalske veštine.

Ono što zasigurno možemo reći, da ih peče kvalitetno jer redovno na svakom turniru sa Superligaškim velikanima iz domaćeg fudbala a tako i na stranim međunarodnim turnima, odnosi nagrade najboljeg strelca i najboljeg igrača turnira.

Ovaj mladi momak rođen 2004. godine poseduje ono "nešto" što je imao također i fudbalski kolega po kojem nosi nadimak, a nadamo se da će raširiti svoja sportska krila i da će mu karijera zasijati također kao slavnom Brazilcu.

REDAKCIJA ŠUT SPORT