Cmiljanović na raskrsnici !

Bivši mladi reprezentativac Srbije, brzonogi Mihailo Cmiljanović je napustio redove nemačkog petoligaša SC Viktoria 06 Griesheim i trenutno se nalazi na velikoj raskrsnici u svojoj karijeri. 

Da izabere pravo skretanje na neki način se već pobrinuo jer je kako saznajemo ušao u saradnju sa bivšim smederevskim asom Čugaljem, koji vodi svoju kuću DANEN Sport sada nakon igračke karijere, te će ovaj tandem skupa da krene u borbu za novu sredinu i sreću pod fudbalskim nebom. 

Inače, Cmiljanović koji ima preko trideset nastupa na prijateljskim turnirima mladih reprezentacija Srbije, igrač koji je potekao u Slogi iz Kraljeva je definitivno jedan od onih koji je brzo bio ispušten od strane domaćih skauta i trenera te je svoju sreću kao i mnogi potražio van granica naše države. 

Ovaj korak mu je kao i mnogima doneo sreću i vreme da u klubu sa ozbiljnom infrastrukturom svoj kvalitet i talenat pretoči u konstantu kvaliteta koju prikazuje na svakoj utakmici i izgradi sebe kao igrača i osobu u profesionalnom svetu fudbala. 

U užem krugu izbora ulica kojom da pođe, ovaj levonogi momak ima na stolu ponude klubova iz Crne Gore, Nemačke, Grčke, Poljske i domaće iz Srbije, što ga najmanje privlači od svega, tako da ćemo u Mihailovim utakmicama i dalje moći da uživamo kako stvari stoje na inostranim televizijama, ostaje da vidimo u kojem delu sveta, i pod bojama kojeg kluba. 

REDAKCIJA - ŠUT SPORT