Bombini krenuo na rutu Osijek - Real Madrid!

U poslednje vreme hrvatski velikan Osijek, koji je dugo godina bio na posrnuloj ruti putovanja kao i većina fudbalskih klubova u regionu zbog financijskih prilika, je pronašao svoj kurs i pod palicom novih vlasnika niže redom uspehe, a da svoju priču planiraju pisati na dugačke staze pokazuje informacija da pored seniorskog fudbala, na veliko ulažu i u svoj podmladak, te u svoje bisere.

Većina onih pravih znalaca ove igre se slaže da u skoro stotinu posto klubova iz bivše države imaju problem što ne ulažu u svoje igrače već uvek dovode nekoga iz tuđine, pa makar on bio i tri klase lošiji od domaćeg, bolji je ako je strani, ali samo na papiru. Na terenu je ipak malo drugačije, i bela ekipa sa Gradskog vrta kako stvari stoje je napokon uvidela tu informaciju, počeli su na pravi način da ulažu u školu fudbala iz koje će crpiti nosioce igre u budućnosti.

Jedan od tih bisera je svakako bivši golman zagrebačkog HAŠK-a, Zvonimir Bombini, koji od ove sezone nosi boje Osijeka i već je u mnogome skrenuo pažnju na sebe.

Svojim privatnim i profesionalnim fanatizmom na zelenom tepihu traži svoj put ka madridskim galaktikosima, jer kako Zvonimir kaže: "Real je najveći klub na svetu."

Mladi golman iz treninga u trening, i iz utakmice u utakmicu napreduje, po informacijama koje saznaje ekipa Šut Sport i ako nastavi ovim putem takodjer bela ekipa Real Madrid koja se muči da pronađe pravog Ikerovog naslednika, možda neće ostati samo san za ovog momka koji ima 17 godina, i predispozicije svetskog kalibra.

REDAKCIJA - ŠUT SPORT